Gilla Flugfiskaren på facebook

söndag 21 februari 2010

tv-spel, flugor och lego

idag har varit en lugn ledig dag.
Jag var lite kreativ och byggde upp en ministudio för fotografering av flugor! Såhär blev det!
Jag använder för övrigt en Nikon D80 med ett Tamron 90 macro-objektiv med en Metz 36-AF

Har nu äntligen på riktigt klarat enligt mig världens bästa tv-spel "Castlevania Symphony of the night" till psone. Har idag ett PS3 och spelar i regel inte de gamla spelen så ofta men plockade fram denna gamla klassiker från 1997 och tänkte spela igenom detta igen. Fastnade så hårt i det att det har blivit någon timma varje kväll denna veckan och tänkte denna gången att verkligen gå igenom varenda rum o ta allting innan man skall möta slutbossen. De visade sig då att efter tagit allt och särskilt ett par glasögon som visade sig vara riktigt speciella.


Då efter slutbossen var avklarad så öppnade sig samma värld en gång till fast upp och ner med andra fiende och en helt annan slutboss och ett helt annat slut. CRAZY .
Har spelat om spelet ett par ggr sedan jag köpte det nån gång 97-99 ich missat detta varje gång. Så världens bästa spel blev till och med lite bättre! Grymt.
Medans snön vräkte ned utanför som vanligt så tog jag ned bindstädet och satt och band ihop ett gäng flugor idag också, blev en helt ny serie som till största del består utav älghår. "The Moose series" eller nåt liknande tänkte jag som namn :) ¨
Tror dessa flugor kommer fungera utmärkt som torrflugor pga av älghårets flytkraft.
Skall bli mycket intressanta att prova på en vakande öring eller harr i sommar.
"The moose Series"

Såg även att ett Rackelhane spö var till salu på tradera, fasen att man skall bli så sugen. Alltid velat ha ett sådant också. Men har ju ett yellowline som väntar på mig också så får nog avakta med ett bud på det. Men i framtiden skall det nog bli ett rackelhane spö eller ett riktigt Splitcane vi få se vad som händer.
Sedan avslutades kvällen med lite legobyggande med Elliot, vi har precis byggt en lego flod och skall öppna en sportfiskeaffär i legostaden!
"Blev lite flugor för regnbågen också"

Skitfiske!

3 kommentarer:

  1. Superfina flugor och många bra inlägg! Hittade till din blogg via "fiskemorsan"!

    SvaraRadera
  2. Tack :)
    Jaha va kul, ja hon har en riktigt bra blogg!

    SvaraRadera
  3. Jadå.. du får gärna länka till oss.. länkar till dig med!!

    SvaraRadera